Завантажити
Презентація Кошторис Договір
Головна » Blog » Real Wedding » О чем говорят невесты. Любочка
18:00
О чем говорят невесты. Любочка
Пара: Максим и Люба
Дата свадьбы: 20 июля 2013 года
Место проведения церемонии: р-н "Апельсин"
Место проведения банкета: р-н "Апельсин"
Фото: Олег Головацький, г.Львов
Видео: LifePaints, Владимир Трифонов, г.Черкассы
Флористика: "Фрагранс"
Образ невесты: Олеся Кобзарь



О какой свадьбе мечтали в детстве?

Признаюсь чесно, що донедавна я іронічно ставилася до всієї весільної церемонії і у дитинстві мої Барбі рідко одягалися у весільні сукні) Звичайно я мріяла, що колись вийду заміж, народжу своєму чоловікові маленьких діточок і ми будемо жити щасливо. Та у моїй голові ніколи не прокручувався сценарій цього дійства. Аж до одного моменту..поки я не зустріла Його) Зустріла, закохалася і почала задумуватися, як це все може бути, як я у прекрасній білій сукні буду кружляти у першому весільному танці поруч зі своїй коханим, навкруги будуть шикарні декорації, живі квіти, лунатиме улюблена музика.

Єдине, чого мені точно не хотілося - це банальних весільних церемоній і традицій, хотілося, щоб все було як у казці, у казці, яку створюєш ти, а не якісь суспільні стереотипи і думки!



Как чувствовали себя накануне свадьбы? 

Так як організацією всього дійства займалася "Идеальная Свадьба", я весь час почувалася впевнено і ні каплі не переживала і не переймалася усякими непотрібними проблемами. Я лише висловлювала власні побажання, ідеї і мрії, які команда організаторів успішно втілювала у життя. Хоча в ніч перед весіллям заснути було важко, мене переповнювали думки і приємні хвилювання. Думаю це нормальний стан у кожної нареченої і головне у такі хвилини не переборщили з заспокійливим)





Какой момент на свадьбе запомнился больше всего?

Наше весілля припадало на самий розгар літа, тому уся церемонія планувалася надворі. Прокинувшись вранці, я побачила за вікном пасмурну погоду...і дощ) Дощ лив як із відра і ніби знущався з мене і з усіх моїх весільних планів) Кажуть, що дощ у день весілля - це хороша прикмета, але у той день мені зовсім так не думалося.

А тут ще й сукні для подруг нареченої "таємничо зникли " з квартири швеї. Здавалося в цю мить,що весь світ проти тебе. Тепер усе згадую з посмішкою і точно вірю у те, що все що не робиться, це тільки на краще. Адже усі ці дріб'язкові проблеми були вирішені за лічені хвилини нашими організаторами! Я навіть не встигла отямитися, як нові прекрасні сукні були доставлені у мою квартиру (і вони, якщо чесно, були ще прекраснішими, ніж планувалося), а вся церемонія з декораціями розгорнулася прямо перед рестораном, де мав проходити бенкет.

І ця церемонія...вона була просто казкова! Це справді була найхвилююча мить для нас обох, ми поклялися один одному у вічному коханні і обмінялися обручками. І нехай це все було і фіктивно (адже офіційно ми одружилися за день до того), по-справжньому щасливими ми були саме у цю мить в оточенні наших друзів і близьких!





Как провели медовый месяц?

Окрилені коханням, ми ще не встигли відійти від нашого весілля як зразу ж почали пакувати валізи у наш медовий місяць. Перед самим від'їздом загубили паспорти, потім успішно їх знайшли за пару годин перед відльотом) Одним словом,скучати нам було ніколи)

Усі два тижні на відпочинку ми уже по-справжньому розслаблялися і влаштували свято лише для нас двох, адже інколи це так важливо! Цьому сприяла і атмосфера навкруги:сонце, море, пляж і твоя половинка поруч;) Що може бути прекрасніше! Ми насолоджувалися кожною миттю, та час все рівно промайнув швидко і непомітно, пора було і повертатися додому. Головне, що ми подарували один одному - це те, що ми досі живемо разом так, ніби у нас медовий місяць, ми сповнені кохання і стараємося не відволікатися на проблеми і негаразди у повсякденному житті!





Прошло время, свадебная мода немного изменилась. Если бы свадьбы была сейчас, какой бы она была?

День весілля промайнув для мене неначе одна мить... І тільки коли усе закінчилося, починаєш повністю розуміти, що ось і ще одна твоя дитяча мрія збулася, тепер ти щаслива жінка, а поруч твій омріяний принц.

Позаду усі весільні клопоти, ви уже живете разом справжнім подружнім життям. І ось тепер ти розглядаєш фото з весіль своїх подруг чи знайомих, ще раз перелистуєш журнали з весільними декораціями і мимоволі зазираєш на нові каталоги весільних суконь. Весільні тенденції справді змінюються так швидко, з'являється нові ідеї, усе таке прекрасне)Знаю точно одне: якби весілля відбувалося зараз,воно було б таким самим ідеальним.Адже впевнена на всі сто відсотків ,що з допомогою "Идеальной свадьби" всі мої мрії і бажання ( якими б дикими і божевільними вони не були) стали реальністю у цей найважливіший день у моєму житті!